Hava Sıcaklıklarının Artmasıyla Temizlik Şirketlerine Olan İlgi Arttı

Antalya merkez başta olmak üzere tüm ilçelerde oldukça geniş bir yelpazede temizlik hizmetleri veren Marina temizlik, ileri teknoloji ürünü temizlik araçları ve ekipmanlarına sahip bulunuyor. Deneyimli personel yapısıyla adeta bir temizlik ordusu oluşturan Antalya temizlik firması, hijyen garantili hizmet anlayışıyla Antalya ve çevresinde oldukça popüler bir firma olarak biliniyor. Firmanın hizmet alanları arasında,

  • Ev, ofis, villa temizliği,
  • Havuz temizliği,
  • İnşaat sonrası temizlik,
  • Site ve merdiven temizlikleri,
  • Yat ve gemi temizliği,
  • Otel temizliği,
  • Fabrika temizliği,
  • AVM temizliği,
  • Hastane temizliği yer alıyor.

 

Oldukça uzun yıllar temizlik sektöründe faaliyet gösteren Marina temizlik firması, üstün kalite standartlarında temizlik hizmeti sunmasının yanı sıra, fiyat konusunda da emsal firmalara oranla oldukça düşük fiyatlarla hizmet veriyor. Akdeniz bölgesinde Antalya dış cephe cam temizliği firmaları arasında görev yapan ve verdiği hizmetin kalitesini en üst seviyede tutarak temizlik hizmetlerini devam ettiriyor. Firma yetkililerinin açıklamasına göre her geçen gün daha geniş bir müşteri portföyüne sahip olan bu temizlik şirketi çalışanları müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor.

 

Modern Temizlik Araçlarıyla Üstün Kalitede Temizlik Hizmeti Sunuyorlar

Marina temizliğin kent bazında en çok tercih edilen firmalar arasında olmasının sebeplerinden biri de, temizlik hizmetlerinde kullanılan ileri teknoloji ürünü modern teçhizatlar olarak görülüyor. Temizlik yapılacak alanın özelliğine göre farklı temizlik araçlarıyla hizmet üreten firma, bu sayede üstün kalitede temizlik hizmeti sunuyor. Gerek sanayi kuruluşları gerekse önemli birçok kurum ve kuruluşun temizlik işlemlerinde kullanılan modern makinalar, temizlik konusunda uzmanlaşmış personel tarafından kullanılıyor.

Antalya genelinde birçok otel, villa temizliğinin de üstlenildiğini söyleyen temizlik şirketi yetkilileri, Türkiye’nin turizm başkentine yakışır bir hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirtiyor. Konyaaltı, Kemer, Side, Alanya, Manavgat, Belek, ilçeleri başta olmak üzere tüm ilçelerde ve merkezde hizmet yarışında yer aldıklarını belirten firma yetkilileri, dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ve profesyonelliğin değişmez ilke olarak benimsendiğini belirtiyor.

 

Ev ve Ofis Temizliğinde Kaliteden Ödün Vermiyorlar

Yaşam alanlarının en yüksek standartlarda temizlenmesine özel önem veren firma, ev ev ofis temizliklerinde de diğer hizmetlerdeki gibi kılı kırk yaran bir çalışmayla üstün niteliklerde hizmet sunumu yapıyor. Talep halinde uzman temizlik ekipleriyle yapılan bu tür temizlikler,  yüksek kalitede temizlik malzemeleri kullanılarak % 100 hijyen garantisiyle yapılıyor. Ev hanımlarına yardımcı personel gönderilmesi konusunda da şehrin en fazla tercih edilen firması olan temizlik firması, her biri güvenlik soruşturulmalarından geçirilmiş uzman temizlik personelleriyle üstün kalite standartlarında hizmet veriyor.

Yeni yapılan siteler, villalar ve apartman dairelerinin inşaat temizliklerinde de kusursuz hizmet anlayışını sergileyen firma, yaşam alanlarındaki profesyonel temizlik hizmetleriyle bireylerin yaşam konforuna önemli katkılar sağlıyor. Genel temizlik hizmetlerinin yanı sıra, periyodik temizlikler hizmetlerinde de önemli bir müşteri sayısına sahi olduklarını açıklayan firma yetkilileri, tüm temizlik hizmetlerinin sürekli denetim altında tutularak, en üst düzey kalitede hizmet verilmesini sağladıklarını belirtiyor.

Tüm temizlik hizmetlerinde insan sağlığına zararsız doğal temizlik maddeleri kullanan firma, ileri teknoloji ürünü temizlik araçları ve elektrikli süpürgelerle eksiksiz temizlik uygulamaları gerçekleştiriyor. Müşteri taleplerini en kısa süre içerisinde karşılayabilmek amacıyla 7 gün 24 saat prensibine bağlı olarak hizmet veren Marina temizlik, müşterilerin kolay erişim sağlaması adına dijital teknoloji ve sosyal medya olanaklarından da en üst düzeyde istifade ediyor.

Müşteri taleplerini ve olası şikâyetleri büyük bir titizlikle inceleyen firma yetkilileri, her geçen gün farklılaşan müşteri taleplerine en kısa sürede uyum sağlayarak hizmet anlayışını isteğe göre dizayn edebiliyor. Firmaya iletişim numaraları, sosyal medya adresleri ve internet üzerinden erişim sağlanarak hizmet talebinde bulunabiliyor.